Miten löytää parhaimmat ilmalämpöpumput ja LVI – osat?

perjantai, 24 marraskuu 2017 14:19 by Admin

Useimmat asiat elämässä vaativat että tarkistat ja vertailet niitä, jotta pystyisit pääsemään jonkinlaiseen johtopäätökseen. Juuri näin on myös kun sinun pitää hankkia uusi ilmalämpöpumppu tai LVI – osa. Haluan siksi jakaa pari vinkkiä mistä helpoiten voi löytää näitä tuotteita.   

Mikä lähde on nykyään paras, jos haluaa saada luotettavia tietoja ilmalämpöpumpuista tai LVI – osista? Saako luotettavimmat tiedot kysymällä kavereilta? Tai onko Google paras lähde? Pitäisikö kenties ostaa sanomalehti ja siitä yrittää löytää sopivat tuotteet? Kaikki ylläolevat lähteet ovat varmasti luotettavia jos haluat ostaa LVI- tuotteita, ja jokaisessa lähteessä on oma etunsa. Mikä lähde juuri sinulle sopii on vaikea sanoa, mutta tarkista alla olevat otsikot ja mitä niitten alapuolella lukee, niin varmasti löydät sinulle sopivan vinkin.

Katso Googlesta

Jos olet kokenut internetin käyttäjä, niin Google on sinulle varmasti tuttu sivu. Riittää että siellä haet vain ilmalämpöpumppu tai LVI – osia. Kun tämän teet, sinun näyttöösi luultavasti esiintyy monia eri yrityksiä joilta voit ostaa juuri näitä tuotteita. Googlesta voi myös nähdä joka yrityksen arvosanat. Eli jos haluat jotakin ostaa Googlesta, niin sinua on harvoin helppo huijata, koska toisten ihmisten arvosanat harvoin valehtelevat.

Soittele eri yrityksille

Yksi toinen tapa löytää hyvät LVI – tuotteet saat soittamalla ympäri eri LVI – yrityksille. Kirjoita pitkä lista eri yrityksistä joille aiot soittaa, ja kirjoita samaan luetteloon kysymyksiä joita haluat heille esittää. Soittele sitten ympäri ja kysele hintoja ja muita tietoja heidän ilmalämpöpumpuistaan. Kun olet tämän tehnyt, saat eittämättömästi hyvän silmäyksen markkinoista, ja mitä tuotteita siellä esiintyy.

Kysele kavereilta

Hyvä kaveri on sellainen joka osa antaa sinulle hyviä vinkkejä. Tosi hyvä kaveri on se joka osaa sinulle antaa vinkkejä ilmalämpöpumppu- ja LVI -osista. Jos alat kyselemään kavereilta ympärilläsi, niin joku kyllä tietää mistä voit ostaa halvalla LVI - tuotteita. Ystävä ei myöskään ikinä tule sinua petkuttamaan, joten häneltä saat aina rehelliset arvosanat.

Sanomalehtien mainokset

Sanomalehti voi nuorukaisten korvissa kuulostaa vanhalta koiralta joka ei enää osa mitään. Toki moni LV – yritys valitsee mainostavaksi juuri tämän kanavan, joten voit aina löytää mahtavia tarjouksia sanomalehdestä. Mene siis kauppaan ja osta sanomalehti. Mene sitten kotia sänkyyn, ja tarkista mitä sanomalehdestä löytyy. Huomio! Varsinkin vanhemmat yrittäjät pitävät tästä kanavasta. 

Päätös on sinun

Mikä sitten on paras ratkaisu juuri sinulle?  Aivan kuin mikä tahansa muu asia elämässä, niin vain sinä itse voit tietää mikä näistä ratkaisuista on sinulle paras.  Jos olet nuori, ehkä Google on se kanava mistä löydät ilmalämpöpumput. Jos olet eläkeläinen, ehkä sanomalehti on paras vaihtoehto. Eli kaikki riippuu sinun luonteestasi ja iästäsi.  Toivottavasti nämä vinkit voivat auttaa sinua löytämään parhaimmat ilmalämpöpumput ja LVI – osat.

Mukavaa viikonloppua! 

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Siivouspalveluala – työala missä vain sankareita löytyy

perjantai, 8 syyskuu 2017 09:23 by Admin

– Siivousala on työala missä pitää olla voimakas kuin karhu, nopea kuin hauki ja tarkka kuin mäkihyppääjä, sanoo Jussi, entinen siivooja. Hän haluaa viestittää Suomen kansalle, että siivousammattia pitäisi arvostaa enemmän. – Nyt tai ei ikinä pitää näyttää, että siivoaminen on tärkeä asia Suomessa, hän sanoo. 

 Jussi on entinen siivooja, joka nykypäivänä toimii puheenjohtajana liitossa Suomalaiset Siivousammattilaiset. Joka päivä hänen työssään hän saa vastaanottaa puheluja joissa anonyymit siivoojat kertovat kuinka paljon heitä aliarvioidaan työpaikoilla. Moni siivooja kertoo että he joka päivä menevät itku kurkussa kotiin. Tämä on aihe joka huolestuttaa Jussia. 

– Tämä on minun mielestä tosi vakava asia. Jos siivousalalla jatkuu näin, uskon että moni siivooja varmasti lopettaa. Ja mitähän Suomi olisi ilman näitä mahtavia siivoojia?

”Päätös on tultava hallitukselta” 

 Jussin mielestä ei ole mitään oikotietä nostaa siivousalan asemaa, mutta hänen mielestään hallituksen pitäisi tehdä enemmän tässä probleemassa.

– Valtion syyhän tämä on selvästi. Heidän pitäisi tiedottaa väestölle kuinka suuria sankareita siivoojat ovat, mutta myös millaiset olosuhteet Suomessa olisivat ilman siivousyrityksiä.

 Kuinka tätä pitäisi sitten muka kommunikoida?

– Hmm.. Minähän en ole mikään kommunikoitsija. Voisi ehkä kirjoittaa artikkeleita joissa nostetaan esille siivoojia ja heidän mahtavia saavutuksiaan.  Toinen menetelmä olisi jos voisi vaikka televisiomainonnassa näyttää kuinka ahkeria nämä ihmiset ovat.  

”Nyt on aikaa”

Viimeiseksi meidän puhelussamme Jussi sanoo, että nyt tai ei ikinä on kyllä pakko tästä aiheesta alkaa puhumaan. Hänen mielestään Suomi voi muuten edetä semmoiseen kriisiin mistä ei helposti päästä pois.

– Suomi voin herätä asemaan jossa kaikki siivoojat sanovat itsensä irti työpaikalta. Voitko kuvitella kuinka paljoon paskaa keräytyisi jokaiseen yritykseen? Ei kyllä kukaan viitsi työskennellä työpaikalla missä paska haisee.

Kuten ehkä huomaat, niin kannattaa aina huomioida siivoojien mahtavaa työntekoa, ja aina arvostaa heidän taisteluhenkeä, koska nämä ihmiset ovat juuri ne jotka joka päivä saa Suomen pyörimään eteenpäin.  

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Saa selvää mitä tulevaisuus tuo tullessaan

torstai, 7 syyskuu 2017 15:31 by Admin

Ennustukset? Pitävätkö ne koskaan paikkansa, ja voiko niihin ylipäätänsä luottaa? Me kaikki tiedämme varmasti omat horoskooppimme, ja monet lukee niitä lehdistä ja eri nettisivuilta. Ennustajilla ja selvännäkijöillä käyminen on taas epätavallisempaa, mutta kuitenkin houkutteleva vaihtoehto monelle. Tulevaisuudessa ja sen ennustamisessa on jotakin ihmisen mieltä ja uteliaisuutta kiehtovaa. Kautta aikojen ihmiset ovat halunneet saada selville mitä tulevaisuudessa tapahtuu niin henkilökohtaisesti kuin yhteiskunnallisestikin. Jo vanhoista kirjoituksista, kuten Raamatusta, tulee selville että ennustajia ja selvännäkijöitä oli jo tuhansia vuosia sitten. Tämä harrastus on säilynyt ihmiskunnassa aina tähän päivän saakka, eikä näytä mitään merkkejä laantumisesta. Kysyimme eräältä selvännäkijältä hänen näkemystään tästä. Jututimme MSN Messengerissä kuuluisaa selvännäkijää Metusalah Ronnefjordia.

 

Metusalah, miten sinusta tuli selvännäkijä?

- Sain yhteyttä salaiseen seuraan joka opetti minulle tämän taidon.

Pitävätkö ennustuksesi paikkansa?

- Useimmiten pitävät. Jos asiakas on rehellinen ja avoin, on ennustaminen helpompaa ja tarkempaa.

Ja lopuksi, luetko sinä itse horoskooppisi?

- Tottakai mä luen, ja mä kirjoitan niitä itsekin!

 

Kiitos sinulle Metusalah, onnea ennustuksiin.

 

Heti chatin päätyttyä katsoimme sääennusteen. Ihan vain huvin vuoksi. 

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Tagit:   ennustaja, selvännäkijä, horoskoopit
Kategoriat:  
Toimet:   E-mail | Kestolinkki | Kommentteja (0) | RSS SyöteRSS comment feed

Näin saat toimivan pakkaussuunnittelun

tiistai, 29 elokuu 2017 10:14 by Admin

 Lähestyykö muutto ja et oikein tiedä miten sinun kannattaa järjestellä kaikki käytännölliset asiat? Siinä tapauksessa sinun kyllä kannattaa järjestää hyvä pakkaussuunnittelu. Tämän avulla ei kyllä mikään muuttolaatikko häviä. Tässä seuraa joitakin vinkkejä miten voit saada hyvän pakkaussuunnittelun. 

Muutto on asia joka pelottaa melkein joka suomalaista henkilöä. Melkein kaikille tulee jossain vaiheessa seuraavia ajatuksia aivoihin: tulevatko minun huonekalut varmasti perille uuteen asuntoon? Mihin pahvilaatikkoon kannattaa mikäkin tavara laittaa? Mistä voi ostaa muuttolaatikot? Koska niin monella on näitä ajatuksia, haluan siksi yrittää auttaa Suomen kansaa menestykseen muutossa. Tai niin kuin vanha sanontaa sanoo: ”henkilö jolla ei ole pakkaussuunnitelmaa, on kuin eksynyt kameli Saharassa.”

 ”Ota yhteyttä yritykseen joka voi avustaa”

Helpoin ratkaisu on jos palkkaat alan ammattilaisen. Suomesta löytyy nimittäin monia eri yrityksiä jotka avustavat yskityshenkilöitä tässä asiassa. Jos haluat löytää nämä yritykset voit mennä Googleen ja siellä kirjoittaa sanan ”pakkaussuunnittelu”. Kun tämän teet niin varmasti löydät yrityksen joka voi sinua tässä asiassa auttaa. Ota vain huomioon että palvelut voivat olla tosi kalliita. Mutta jos sinulla on paljon rahaa, tämä voi olla hyvä ratkaisu.

”Oikeat tavarat – oikeaan laatikkoon” 

 Usein esiintyvä virhe jonka melkein kaikki ihmiset tekevät, on että he sijoittavat väärät tavarat väärään pahvilaatikkoon. Tässä asiassa pitää olla tosi tarkka.  Ajattelepa itse mitä tapahtuu jos laitat 100 kissaa 3000 hiiren kanssa samaan asuntoon.  Kyllä siitä tulisi semmoinen kaaos että kämppä varmaan hajoaisi.  Samalla tavalla tulee sinun muuttolaatikkoosi kaaos jos esimerkiksi laitat sinne astiat ja painavan imurin.  Tällä menetelmällä varmasti astiat menevät rikki.  Eli oikeat tavarat oikeaan laatikkoon.

”Jätä lapset hoitoon”

Lapselle muutto voi olla kova psykologinen kokemus, koska niin paljon tunteita voi pyöriä ympäri lapsen päässä. Ajattelepa itse miltä tuntuisi jos joku pakottaa sinua muuttamaan vaikka et yhtään halua. Jätä siksi lapsi muuton ulkopuolelle, on minun suositukseni. Sillä aikaa kun suoritat muuton, voit esimerkiksi jättää lapsesi päiväkotiin tai vaikkapa sinun vanhemmillesi.

Nyt tiedät salaisuuden”

Eli on siis olemassa monia ratkaisuja hyvään pakkaussuunnitteluun. Vain sinä päätät miten haluat toimia. Minkä näistä vaihtoehdoista valitsetkaan, niin tärkeintä on että itse tunnet että päätös tulee sydämestä, koska hyvä pakkaussuunnittelu tulee vain tyytyväisestä sydämestä. Lopuksi haluan vain toivottaa sinulle onnistuneen muuttoon.

 

 

 Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Jos et näy, sua ei ole

keskiviikko, 12 heinäkuu 2017 15:22 by Admin
Käyn aina tämän tästä keskustassa kiertelemässä. Joskus asioimassa tai ostoksilla, mutta useimmiten vain läpi kulkemassa. Mutta joka kerta kun siellä olen, katselen samalla ympärilläni olevia liikkeitä ja miten ne näkyvät. Jotkut liikkeet ovat tehneet heikon esityksen näkyvyytensä eteen. Monella on vain pieni kyltti ovessa tai ikkunassa, jonka design on peräisin Nooan ajoilta. Muut liikkeet, niin pienet kuin suuretkin, ovat ymmärtäneet että hyvä näkyvyys kertoo ohikulkijoille että "hei täällä olen, tulkaa sisään". Sellaiseen liikkeeseen minä todennäköisesti menenkin sisään, koska se kuvaa myös sisällä olevaa henkilökuntaa. Usein jos mainoskyltti, banneri tai banderolli on houkutteleva, voin odottaa hyvää palvelua. Jos se taas on kaikkea muuta kuin houkutteleva, on liikkeen sisätila ja henkilökunta samanlainen. Eli jos omistat liikkeen, varmista että se myös näkyy!

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Tagit:   valomainos, mainosteippaus, banderolli
Kategoriat:  
Toimet:   E-mail | Kestolinkki | Kommentteja (0) | RSS SyöteRSS comment feed

Herkullista elämää

keskiviikko, 28 kesäkuu 2017 10:23 by Admin
Pidän kovasti leipomisesta. Leivon niin kakkuja kuin erilaisia leivonnaisia ja leipiä. Mutta aina ei kuitenkaan ole aikaa tai energiaa vaikka tahtoa kyllä ois. Siksi on hyvä joskus tilata kakut yms eri tilaisuuksia varten. Leipomoita löytyy aina, mutta harvat tekevät juuri sellaisia satumaisen herkkullisia kakkuja tai leipiää. Tiedän erään sellaisen mukavan leipomon jolle aina soitan kun haluan tilata jotain. En paljasta nimeä koska haluan pitää sen salaisuutenani. Heillä on myös erittäin hyvä pitopalvelu. Voi niitä kaikkia herkkuja mitä siltä pöydältä löytääkään. Jotenkin tällaiset herkut ovat arjen kultajyviä. Se hetki kun istuu suloisen pöydän ääreen nauttimaan herkuista, on aivan korvaamaton ja verraton. Ymmärrän niitä jotka ammatikseen on tekemisissä ruoan kanssa. 

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Tagit:   kakut, pitopalvelu, leipomo
Kategoriat:   leipomo
Toimet:   E-mail | Kestolinkki | Kommentteja (0) | RSS SyöteRSS comment feed

Nauravat kengät kuluttavat jalanpohjia

keskiviikko, 28 kesäkuu 2017 09:46 by Admin
Ostan aina uudet kengät vasta sitten kun entiset ovat loppuun asti käytetyt ja korjatut useaan otteeseen. Ostan aina laatukengät ja kävelen niillä niin kauan kunnes ne hajoavat. Kun se tapahtuu, käyn suutarilla korjauttamassa ja taas ne kestää jonkin aikaa. Yleensä käytän samat kengät suutarilla 3-4 kertaa, mutta sen jälkeen niitä ei enää kannata korjauttaa. Sen sijaan tulee harvemmin teetettyä uusia avaimia, koska ne ei yleensä katoa. Mutta muutaman kerran on kotiavaimen joutunut kopioimaan. Monet suutarit tarjoavat myös avainpalvelua joten kätevästi voi viedä sekä kengät että avaimen samaan paikkaan. Rakastan sellaisia yrityksiä joiden luona voi saada apua monessa asiassa. Helpottaa kun voi asioida yhdessä paikassa. 

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Tagit:   suutari, avainpalvelu, korkolaput
Kategoriat:   suutari
Toimet:   E-mail | Kestolinkki | Kommentteja (0) | RSS SyöteRSS comment feed

Mikä salaista on, se salassa pysyköön

maanantai, 26 kesäkuu 2017 09:17 by Admin
Jos joskus rupean pyörittämään omaa yritystä, pidän alusta asti huolen siitä että kaikki dokumentit pidetään turvallisessa paikassa. Olen kuullut eri yrittäjien kertovan kuinka sekasortoista toimistolla oli kaikkien kansioiden ja dokumenttien vuoksi. Vasta kun he luottivat niiden arkistoimisen toisen haltuun, säästyi heille paljon aikaa sekä toimistotilaa. Useimmilla, kuten  minullakin, on tendenssi kerätä tavaraa kunnes kasvaa valtava kasa. Siinä vaiheessa on haastavaa järjestellä ja varastoida kaikkea kerämäänsä. Näin ei saa olla yritystä pyörittäessä, vaan järjestys on tärkeätä. Antaahan puhdas ja siisti toimisto erilaista mielenrauhaa työntekoon kuin sotkuinen toimisto. Arkistoinnin lisäksi kertyy paljon sellaista paperia jota ei edes tarvitsee säästää, sellaiset dokumentit täytyy tuhota kokonaan. Siisti yritys on onnellinen yritys!

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Olen muuttolintuun maailman

tiistai, 20 kesäkuu 2017 15:49 by Admin
Niin se vain taas on muuton paikka. En viihtynyt asunnossani kovin kauan, jotenkin sisimmässä kaipasin jonnekin muualle enkä koskaan voinut tyytyä tänne. Odotan hartaasti muuttoa uuteen parempaan paikkaan. Lasken päiviä kalenterissa, ja tuntuu ettei se päivä voisi tulla hitaammin. Odottaminen aina hidastaa aikaa jostain kumman syystä. Ehkä johtuu siitä että muut asiat eivät tunnu yhtä tärkeiltä enää. Olen muuttanut usein elämässäni, olen kai muuttolintu. Mutta muista kerroista poiketen aion tällä kertaa palkata muuttoliikkeen. On aina vaikea saada tarpeeksi auttavaisia muuttomiehiä, joten siitä en nyt murehdi, maksoi mitä maksoi. 

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Tagit:   muutto, muuttopalvelu, muuttoliike
Kategoriat:   palvelut | koti
Toimet:   E-mail | Kestolinkki | Kommentteja (0) | RSS SyöteRSS comment feed

Polkupyörä on hyvä keksintö

tiistai, 13 kesäkuu 2017 07:07 by Admin
Polkupyörä, sillä pääsee helposti liikkeelle, se ei saastuta luontoa, se antaa liikuntaa, ja se sopii kaikille. On oikeastaan hieman outoa ettei useammat käytä pyörää kovin usein, vaan useimmiten kuljetaan mieluummin autolla paikasta toiseen. Jopa lyhyitä matkoja varten auto on ykkösvalinta, mutta haluan tässä blogissa nostaa pyöräilemisen etuja esiin. Pyörän voi hyvin valita kuljetusmuotona 5 km ja sitä lyhyemmille matkoille. Se siis ei maksa kulutuksessa mitään, se vie tosi vähän tilaa, ja antaa sen lisäksi liikuntaa käyttäjälleen. Liikunnan tärkeyttä minun ei tarvitse tässä korostaa, koska jokainen sen tietää. Pyörän huoltamisen kulut ovat tosi pienet verrattuna autoon  meneviin kuluihin, ja yksistään polttoaineeseen menee enemmän rahaa kuin polkupyörän huoltamiseen. Ja jos ei itse osaa korjailla pyöriä niin on olemassa pyöräkorjaamoita joka paikkakunnalla. Siellä ne laittavat pyörän kuntoon, ja sen voi viedä sinne joka vuosi. Kuten monessa asiassa, laiskuus ja motivaation puute estää monia ruveta käyttämään pyörää, mutta kun se tekee niin sitä äkkiä itsekin huomaa kaikki sen hyödyt josta edellä mainitsin, mutta varmasti paljon muutakin. Eli ei muuta kuin pyörä esiin ja raakaa ajoa. Eläköön pyörä!

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5